De kamers in Hotel B&B Geste d’Alice

Voel je welkom in onze b&b

hotel Westende Bad Belgie bnb

Onze kamers:

Ons hotel B&B ligt in de hoofdstraat van het gezellige Westende-bad. Hier vindt u het charmante hotel B&B Geste d’Alice. Achter de geklasseerde gevel kunt u helemaal tot rust komen in een van de 14 aangename kamers.

Het hotel B&B kent verschillende soorten kamers: Comfort, Dubbel, Tripel en tevens is er een familiekamer voor maximaal 4 personen (familiekamer tijdelijk niet beschikbaar)

Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI, Kabel-tv, een gevulde minibar, koffie en thee faciliteiten en een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel.

Op alle kamers staat een fles water als presentje van ons.

(vanwege de corona-maatregelen zijn de koffie/thee faciliteiten, gevulde minibar en de fles water helaas niet toegestaan) 

Vanwege de Corona maatregelen zijn er een aantal aanpassingen gedaan waardoor er toch nog heerlijk uitgewaaid kan worden in Westende Bad en verbleven kan worden in de B&B.

Er zal vanwege de maatregelen een luxe ontbijt op de kamer geserveerd worden. Alle kamers beschikken momenteel over een tafel en stoelen. Daarnaast kan er een heerlijk diner besteld worden dat ik persoonlijk aflever op de kamer. (tot 8 mei)

Zie voor meer informatie de menukaart.

BOEK JE DIRECT VIA E-MAIL OF VIA ONZE SITE ? DAN BESPAAR JE €10.00 PER NACHT IN VERGELIJKING MET BOOKING.COM!!! 

  • Gemeente Middelkerke heeft met directe ingang besloten toeristenbelasting te heffen a €2.50 per nacht per kamer. Dit bedrag ziet u tevens terug tijdens het boeken via onze site.
  • Let op: Gedurende het seizoen kunt u enkel een kamer boeken vanaf 2 nachten!
  • Kinderen welkom vanaf 8 jaar!

Onze kamertypes:

Comfortkamer

Gezellige, grote kamer voor twee personen. Onze comfortkamers zijn onze paradepaardjes. Deze kamers zijn voorzien van boxsprings. 

Deze kamers zijn het grootst en ideaal voor een langer verblijf. 

Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, haardroger en zeep. De kamers hebben een minibar, kluisje, koffie en thee-voorziening, flatscreen tv en een zitje.

Comfort kamer hotel Geste villa d'Alice
dubbbelroom bnb hotel Westende Alice Geste
Dubbelkamer

Knusse kamer voor een tot twee personen

Onze standaard kamers zijn voorzien van boxsprings. Sommige kamers kunnen voorzien worden van enkele bedden.

Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, haardroger en zeep. De kamers hebben een minibar, kluisje, koffie en thee-voorziening en een flatscreen tv.

Deze kamers kunnen voor 1 of 2 personen gereserveerd worden.

Tripelkamer

Aangename kamer voor drie personen. Een standaard driepersoons kamer met boxsprings. 

Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, haardroger en zeep. De kamers hebben een minibar, kluisje, koffie en thee-voorziening, flatscreen tv en een zitje

triple hotel kamer Geste Alice
hotel bnb Westende Bad kamer reserveren
Familiekamer

(familiekamer tijdelijk niet beschikbaar)

Er is een ruime familiekamer aanwezig voor maximaal 4 personen. Deze kamer is van alle gemakken voorzien en ideaal om met het gezin een paar dagen te genieten aan de Belgische kust.

Deze kamer heeft een eigen ruime badkamer met douche, wastafel, wc, haardroger en zeep. De kamer heeft een minibar, een grote kleerkast, koffie en thee-voorziening, flatscreen tv en een eettafel met 4 stoelen.

De familiekamer is alleen telefonisch of per email te boeken en niet via de boekings-module, neem  contact met ons op als je interesse hebt in de familiekamer.

Aanvullende informatie over uw verblijf

Heeft u nog vragen over de incheck of uitcheck -tijd, het parkeren of andere vragen? Misschien kunt u uw antwoord vinden op de pagina met onze aanvullende informatie. Maar u kunt ook contact met ons opnemen.