De kamers in Hotel B&B Geste d’Alice

uitwaaien aan zee

en genieten in onze B&B in Westende-Bad

hotel Westende Bad Belgie bnb

Onze kamers in Hotel Westende-Bad:

Ons hotel in Westende-Bad is in de hoofdstraat van het gezellige Westende. Hier vindt u het charmante hotel B&B Geste d’Alice. Achter de geklasseerde gevel kunt u helemaal tot rust komen in een van de 14 aangename kamers.

Het hotel B&B kent verschillende soorten kamers: Comfort, Double, Triple en tevens is er een familiekamer voor maximaal 4 personen

Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI, Kabel-tv, een gevulde minibar, koffie en thee faciliteiten en een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel.

Op alle kamers staat een fles water als welkomspresentje van ons.

Iedere ochtend kun je genieten van een heerlijk luxe ontbijtbuffet (dit is inbegrepen bij de kamerprijs)

BIJ EEN DIRECTE BOEKING VIA E-MAIL / TELEFOON OF VIA ONZE SITE GEVEN WIJ 5% KORTING OP HET BEDRAG!!! 

Onze kamertypes:

Comfortkamer

Gezellige, grote kamer voor twee personen. Onze comfortkamers zijn onze paradepaardjes. Deze kamers zijn het grootst en geven uitzicht op de winkelstraat via grote ramen. Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche, minibar, kluisje, koffie en, thee-voorziening, flatscreen tv en een zitje.
Comfort kamer hotel Geste villa d'Alice
dubbbelroom bnb hotel Westende Alice Geste

Dubbelkamer

Aangename kamer voor een tot twee personen

Onze standaard kamers hebben allen 2 boxsprings en kunnen dubbel of twin gereserveerd worden. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en hebben allen tv, een minibar en een kluisje. Deze kamers kunnen voor 1 of 2 personen gereserveerd worden.

Trippelkamer

Aangename kamer voor drie personen. Een standaard driepersoons kamer met een zitje. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en hebben allen tv, een minibar, koffie en thee voorziening en een kluisje.

triple hotel kamer Geste Alice
hotel bnb Westende Bad kamer reserveren

Familiekamer

Er is een ruime familiekamer aanwezig voor maximaal 4 personen. Deze kamer is van alle gemakken voorzien en ideaal om met uw gezin een paar dagen te genieten aan de Belgische kust.

De familiekamer is alleen telefonisch of per email te boeken en niet via de boekings-module, neemt u contact met ons op als u interesse heeft in de familiekamer voor u zelf en uw familie?!

Aanvullende informatie over uw verblijf

Heeft u nog vragen over de incheck of uitcheck -tijd, het parkeren of andere vragen? Misschien kunt u uw antwoord vinden op de pagina met onze aanvullende informatie. Maar u kunt ook contact met ons opnemen.