Omgeving Westende

Rondom Hotel b&b Geste d’Alice

Omgeving Westende

Wilt u graag de omgeving in Westende verkennen? Dan vindt u op 100m een halte van de kusttram en al na 50m kan u het zand van het noordzeestrand voelen. Heerlijk genieten van de zon, zee en strand in de zomer, of lekker uitwaaien buiten het seizoen, Geste d’Alice is perfect gelegen voor een weekendje weg of een langere vakantie aan zee.
strand Hotel villa Alice Westende Belgie
hotel en b&b Geste Alice Westende Belgie

Genieten in en rond Westende Bad

Westende Bad

Westende-bad is een gezellig kuststadje tussen Nieuwpoort en Middelkerke. Met zijn vele restaurantjes en cafétjes is er voor ieder wat wils. Ook kan je hier een aantal leuke winkeltjes vinden met kledij, schoenen, snuisterijen, vis-lekkernijen en andere zaken. Westende-bad is ook centraal gelegen tussen Oostende en Koksijde.

Op een half uurtje ben je met de kusttram in Oostende en al na 15 minuutjes ben je in Nieuwpoort. Wil je graag shoppen of een avondje uit, Villa Alice is de perfecte uitvalsbasis.

Middelkerke

 

In Middelkerke en Westende zijn tijdens de zomermaanden de wekelijkse markten, avondmarkten en rommelmarkten die een bezoekje waard zijn.

Wie naar een regulier zwembad wil kan bijvoorbeeld naar het zwembad Middelkerke of zwembad Oostende

Met zijn vele restaurantjes en cafétjes is er voor ieder wat wils. Ook kan je hier een aantal leuke winkeltjes vinden met kledij, schoenen, snuisterijen, vis-lekkernijen en andere zaken. Westende-bad is ook centraal gelegen tussen Oostende en Koksijde.

Op een half uurtje ben je met de kusttram in Oostende en al na 15 minuutjes ben je in Nieuwpoort. Wil je graag shoppen of een avondje uit, Villa Alice is de perfecte uitvalsbasis.

Wat zeker een bezoek waard is zijn de steden Brugge en Ieper

Evenementen Kalender omgeving Westende gemeente Middelkerke
De evenementen kalender voor Middelkerke en omgeving geeft een overzicht van de activiteiten van markt, sport, muziek, straattheater tot wandelingen.

Hotel Alice Westende Bad Belgie